CITYTRAIL™ tekaška druženja

Pridružite se nam na tedenskem odkrivanju novih skritih tekaških poti!

Že imate svoj najljubši City Trail?

Community run so tekaška druženja, kjer bomo raziskovali ozke ulice starih mestnih jeder, odkrivali skrivne prehode med visokimi stavbami, preizkusili čim več različnih podlag in izkoristili najrazličnejše terene, ki so nam v mestu na voljo. Ustavili se bomo na mestih s pitno vodo, kjer se bom okrepčali, prav tako pa nas bo pot vodila mimo številnih mestnih znamenitosti. Po klancih gor in dol, preko mostov, brvi in stopnic, vse to v mestu, kjer niti dva koraka nista enaka. Vsa ta raznolikost bo poskrbela za odlično telesno pripravljenost, za dobro vzdušje in koristne tekaške informacije ter nasvete tekaška trenerja.

PARK TIVOLI: VSAKO SREDO OB 18:00*

Citytrail appTekaška trenerja: Luka Hren in Uroš Kožar

17.9. Mestna avantura – Citytrail tek po Ljubljani

24.9. Odkrij Ljubljano – Odkrivanje skritih prehodov v mestu

1.10. Doživi svobodo – Trail tek po Rožniku

8.10. Razgibana mesta trasa – Trije vzponi: Golovec, LJ grad, Rožnik

15.10. Preizkusi vse terene v mestu – Razgiban tek po Centru Ljubljane

22.10. Čez mostove - prečkanje mostov Ljubljanice in Gradaščice.

Zbirno mesto: Ljubljana, TIVOLSKI GRAD - PARK TIVOLI

CITYTRAIL™ brezplačna tekaška druženja bodo potekala v več skupinah, kjer bo tempo prilagojen vsakemu posamezniku in bo omogočen kar največji užitek v spoznavanju mestnega labirinta. Poskrbljeno bo za dobro ogrevanje na začetku in prijeten zaključek vadbe, tekaška trenerja pa bosta z veseljem odgovorila na vsa vprašanja tekačev. Med nizanjem kilometrov pa se bomo spoznali tudi s pravilno tehniko teka po različnih terenih in premagovanjem različnih ovir, mestno okolje pa izkoristili tudi za tekaško krepilno vajo.

Citytrail

Poiščite nove mestne poti s CITYTRAIL™ aplikacijo in osvojite nagrado

Salomon je za uporabnike pametnih telefonov iPhone in Andorid razvil aplikacijo, s pomočjo katere lahko v več kot devetdesetih mestih na svetu pretečete najzanimivejše CITYTRAIL™ mestne trase, ki so jih ustvarili in preizkušali najboljši Salomonovi tekaški trenerji. Bodite soustvarjalci novih tekaških urbanih poti, zbirajte točke z vsako tekaško aktivnostjo, poiščite nove zanimive lokacije na poti in jih delite s Salomon skupnostjo. CITYTRAIL™ tekaška aplikacija se nenehno dopolnjuje z novimi trasami in skritimi atraktivnimi lokacijami ter odpira vedno nove tekaške izzive v vašem mestu. Najbolj motivirane tekače z največ zbranimi točkami bomo na skupnih tekaških druženjih nagradili z novimi CITYTRAIL™ tekaškimi copati, s popolnoma prenovljeno fleksibilno GORE-TEX® zaščito, s katerim boste pripravljeni na nove urbane avanture, v vseh vremenskih razmerah.

Na tedenskih tekaških druženjih bo možen tudi test tekaške opreme Salomon in preizkus CITYTRAIL™ modelov ter sodelovanje v CITYTRAIL™ nagradni igri.

PRIJAVITE SE NA CITYTRAIL™ TEKAŠKO DRUŽENJE in doživite tekaško avanturo v svojem mestu!

Vsak prijavljeni udeleženec prejme praktično Salomon nagrado. Več informacij o prijavi in CITYTRAIL™ tekaškemu druženju tukaj.

Promocijska objava

Objavljeno: 02.09.2014 v rubriki: MOTIVACIJA. Več iz rubrike:

Skupaj smo letos pretekli 2798,85 km Pridružite se nam

Aktivni.si strokovnjaki: Dalibor Todorovič, Mito Šinkovec, Marko Mrak, Rober Hönn in Martina Mihić.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri