Prijavite se na BMW FEST 2015: Festival teka in zabave

Po lanski uspešni premierni izvedbi družinsko tekaškega dogodka BMW FEST, bo BMW Group Slovenija tudi letos organizirala BMW FEST, ki bo potekal 20. septembra 2015 v Arboretumu Volčji Potok. Na teku in ostalih aktivnostih lahko sodeluje vsak, udeležba je brezplačna, a z obvezno predhodno prijavo, ki poteka do 17. septembra 2015.

Pester program na BMW FEST 2015

BMW FEST ponuja pester program, ki ga nikakor ne gre zamuditi. Na ogled bodo postavljena vozila in motorna kolesa BMW, MINI ter električna vozila BMW i. Z izbranimi modeli BMW, MINI ter električnimi vozili BMW i se bodo obiskovalci lahko odpeljali tudi na testno vožnjo ter se preizkusili v spretnostni vožnji (za obe aktivnosti je število mest omejeno).

Urnik

  • 10:00 Tek BMW Race to Berlin – tekaški izziv (tek na 6 in 12 km); Poslovni tek
  • 12:30 Družinski tek (600 m)
  • 7:00 – 15:00 Zabavni program in aktivnosti za otroke
  • 9:00 – 15:00 Vožnje z vozili BMW, MINI in električnimi vozili BMW i
  • 15:00 Tekaška konferenca Tek naš vsakdanji

BMW FEST

Za zabavo bo poskrbela glasbena skupina Čuki ter stand-up komik Tadej Toš, otroci bodo lahko uživali na ustvarjalnih delavnicah, napihljivih gradovih ter v številnih športnih aktivnostih. 

Udeleženci bodo lahko spoznali uspešne slovenske športnike in ambasadorje blagovne znamke BMW in sicer svetovna prvaka Jakova Faka in Žana Koširja, Jureta Koširja, Marka Grilca ter člane Slovenske biatlonske reprezentance.

Tekaški izziv: BMW Race to Berlin

Tekači se bodo ob 10. uri podali na 6 ali 12 km progo teka BMW Race to Berlin - tekaški izziv ter se potegovali za osem brezplačnih startnin za Berlinski maraton 2016. Družinski tek na 600 m bo potekal ob 12.30 uri.

Vse aktivnosti so brezplačne

Prijavnina na vse tekaške aktivnosti je brezplačna, otroci na družinskem teku pa v cilju prejmejo spominsko medaljo. Na tek se bodo podali tudi slovenski poslovneži in sicer se bodo v ekipah po tri tekače pomerili v štafeti, kjer bo vsak tekmovalec pretekel 2 km. Prav vsi tekači in obiskovalci pa sodelujejo v žrebanju za polletno uporabo novega BMW serije 2 Gran Tourer.

Prijavite se!

Podrobnosti in prijave na: www.bmw-fest.si.

BMW FEST

Tekaška konferenca: Tek naš vsakdanji

V okviru BMW FESTA bo potekala tudi tekaška konferenca z naslovom Tek naš vsakdanji. Gostje konference bodo Alenka Košir, Urban Praprotnik, Marko Mrak in Žiga X Gombač.

Udeležba na konferenci, ki se bo začela ob 15. uri, je prav tako brezplačna, zaradi omejenega števila mest pa zbiramo predhodne prijave.

Nagrada: BMW serije 2 Gran Tourer v polletno uporabo

Z izjemno prostornostjo, visoko stopnjo vsakodnevne praktičnosti in maksimalno fleksibilnostjo je novi BMW serije 2 Gran Tourer prvo prostorsko funkcionalno vozilo v premium kompaktnem razredu, ki ponuja sedem sedežev. Model združuje te atribute s tradicionalnimi vrednotami BMW, kot so izjemna vozna dinamika, ekskluzivna eleganca in premium kakovost. Kot tak pa BMW serije 2 Gran Tourer izpolnjuje zahteve mobilnosti in pričakovanja mladih družin, katerim nista pomembna samo praktičnost in raznovrstnost, ampak tudi športnost in življenjski stil, usmerjen k prostočasnim dejavnostim.

Prav vsi tekači in obiskovalci dogodka BMW FEST sodelujejo v žrebanju za polletno uporabo novega BMW serije 2 Gran Tourer.

BMW FESTAngažiranost znamke BMW v tekaškem športu

Obsežna podpora BMW tekaškemu športu ima dobre temelje in logično povezavo. Tako kot morajo tekači svojo energijo učinkovito razporediti skozi celotni tek, tako je namreč tudi učinkovitost za BMW eden izmed temeljih principov. S serijsko vgrajenimi varčnimi tehnologijami „Efficient Dynamics" vsaki novi BMW ponuja višjo zmogljivost ob hkratni manjši porabi.

BMW je že številna leta mednarodno prisoten pri številnih tekaških dogodkih in je med drugim tudi partner Berlinskega maratona.

Objavljeno: 03.09.2015 v rubriki: MOTIVACIJA. Več iz rubrike:

Skupaj smo letos pretekli 2454,95 km Pridružite se nam

Aktivni.si strokovnjaki: Dalibor Todorovič, Mito Šinkovec, Marko Mrak, Rober Hönn in Martina Mihić.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri