Priprave na maraton tudi na portalu in aplikaciji @life

Priprave na Volkswagen 18. Ljubljanski maraton lahko spremljate tudi na spletni strani in mobilni aplikaciji @life.

Zakaj sploh @life?

  • Ker lahko poleg 8-tedenskega programa priprav na Ljubljanski maraton prebirate številne strokovne članke s področja medicine, kineziologije in psihologije, ki vas bodo vodili v smeri zravega načina življenja.
  • Ker lahko z mobilno aplikacijo @life učinovito spremljate svoj tekaški napredek, saj vam med drugim med tekom meri srčni utrip, pretečeno razdaljo, hitrost, višinsko razliko itd.
  • Ker strokovna ekipa @life vključuje ugledne slovenske in tuje strokovnjake, ki so s svojim bogatim znanjem in praktičnimi izkušnjami doprinesli sistemu @life dodano vrednost.
1. Navodila za prijavo v portal

Program priprav na maraton lahko na spletni strani @life brezplačno spremljate vsi registrirani uporabniki.

Po uspešni prijavi izberete rubriko PRIPOROČILA / PROGRAMI.

Priprave na maraton na portalu @life

Izberete željeni program priprav na maraton (10 ali 21 km). Izbrani program se po aktivaciji nahaja pod zavihkom LASTNI.

2. Navodila za namestitev mobilne aplikacije @life

Če želite program Priprave na maraton spremljati tudi preko pametnega telefona, si namestite plačljivo verzijo mobilne aplikacije @life. http://www.a-life.eu.com/mobile-application.

Po uspešni namestitvi se v aplikacijo na mobilniku prijavite z istim uporabniškim imenom, kot ste se prijavili na spletni strani.

Priprave na maraton na portalu @life

Po prijavi izvedite sinhronizacijo, s katero se vam izbrani program prenese na telefon. Program lahko tako spremljate tudi na telefonu. S sinhronizacijo se prenesejo tudi podatki uporabnika in podatki o opravljenih meritvah in aktivnostih. Priporočamo vam, da sinhronizacijo izvedete, ko ste priključeni na WiFi omrežje.

Za celovito izkušnjo programa Priprave na maraton vam svetujemo, da si navodila za vadbe ogledate na portalu, mobilno aplikacijo pa uporabljate za beleženje same vadbe.

3. Brezplačna različica aplikacije @life

Na svoj mobilnik si lahko naložite tudi brezplačno različico.

Programa Priprave na maraton sicer ne morete spremljati, vam pa aplikacija omogoča številne funkcije, ki vam bodo pomagale pri spremljanju vašega napredka.

Aktivnosti, ki jih lahko spremljate na aplikaciji, poleg teka vključujejo: aerobiko, gorsko kolesarjenje, hojo, kardio vadbo, kolesarjenje, nordijsko hojo, pohodništvo, smučanje, tek na smučeh, veslanje.

Objavljeno: 30.08.2013 v rubriki: MOTIVACIJA. Več iz rubrike:

Skupaj smo letos pretekli 2454,95 km Pridružite se nam

Aktivni.si strokovnjaki: Dalibor Todorovič, Mito Šinkovec, Marko Mrak, Rober Hönn in Martina Mihić.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri