Tekaška skupina: Tečemo skupaj z Markom Mrakom na Ljubljanskem maratonu

V okviru akcije Tečemo skupaj: Kako preteči mali maraton bodo hkrati potekale praktične priprave v tekaški skupini, ki se bo pripravljala na Ljubljanski maraton pod strokovnim vodstvom odlične ekipe osebnega in kondicijskega trenerja Marka Mraka. V tekaški skupini boste lahko 2-krat na teden trenirali od 28. avgusta naprej.

Kako bodo potekale priprave tekaške skupine pod vodstvom tima Marka Mraka

  • Tekači boste razdeljeni v dve do tri vadbene skupine, odvisno od vaše pripravljenosti: a) popolni začetniki, b) naprednejši in c) vrhunski.
  • Vsak trener bo vodil največ 12-15 vadečih, kar bo zagotavljalo optimalno delo in individualni pristop na treningu.
  • Dobili boste individualna priporočila o optimalni prehrani športnika rekreativca, tekači-ce, ki imajo višji ITM tudi načrt optimalne prehrane za izgubo telesne teže.
  • Na vsakih 4 do 6 tednov boste opravili teste - kazalce vašega napredka pri teku, v tehniki in ekonomičnosti teka s predikcijo časa na Ljubljanskem maratonu.
  • Dobili boste individualen program vadbe, progresivno sestavljen za 4 tedne naprej na osnovi testiranj, opravili boste individualno analizo vaše tehnike teka na osnovi video posnetkov in priporočene vaje za izboljšanje tehnike in drže tekača.
  • Opravili boste analizo postavitve stopal, na voljo pa vam bo tudi strokovno svetovanje pri nakupu tekaških copat, testiranje tekaške obutve in druge opreme.
  • Trenirali boste v sproščenem vzdušju. - Trening je lahko vrhunsko tekaško doživetje.

Prvi trening

Prvi trening za tiste, ki se boste prijavili v tekaško skupino, bo potekal 28. avgusta ob 18-ih. Zbirališče je na parkirišču pred vojašnico Moste (parkiranje je brezplačno in vedno je na voljo dovolj parkirnih mest)

Cena vadbe je 40€ na mesec, člani Tečemo skupaj imajo 15% popust = 34€ na mesec.

Kako se prijaviti?

Če se želite priključiti tekaški skupini, ki bo trenirala pod vodstvom Marka Mraka, se prijavite prek spodnjega obrazca.

Nagrada za prvih 10 prijavljenih

Prvih 10, ki se boste prijavili v tekaško skupino in ste člani akcije Tečemo skupaj (če ste registrirani ali prijavljeni na e-zin) boste nagrajeni z brezplačno štartnino na oktobrskem Ljubljanskem maratonu in vrečko presenečenja.

 

Prijavni obrazec:

studio mrak

Sodelovanje trenutno ni možno.

Objavljeno: 09.08.2012 v rubriki: MOTIVACIJA. Več iz rubrike:

Skupaj smo letos pretekli 2454,95 km Pridružite se nam

Aktivni.si strokovnjaki: Dalibor Todorovič, Mito Šinkovec, Marko Mrak, Rober Hönn in Martina Mihić.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri