Pritecite z nami do cilja na maratonu v Ljubljani

Že mislite na maraton? Cilj? 10 ali 21 km? Tudi letos bo za dosego vašega cilja poskrbela odlična ekipa osebnega in kondicijskega trenerja Marka Mraka. Pridružite se lahko vsi, ki želite varno preteči Ljubljanski maraton na 10 ali 21 km, pa tudi tisti, ki vam je tek v veselje in bi radi izboljšali svojo tekaško tehniko.

Na 18. ljubljanski maraton se bomo skupaj pripravljali dva meseca (16 treningov). Prvi trening bo v torek, 3. septembra ob 18. uri.

Prijavite se lahko prek spodnjega obrazca. Cena treningov znaša 40 € na mesec, člani Tečemo skupaj oz. vsi, ki se prijavite prek naše spletne strani, pa imate 20 % popust = 32 €.

Program:

  • 8 tednov treningov pod vodstvom vrhunskih osebnih in kondicijskih trenerjev tima Marka Mraka,
  • treningi v manjših vadbenih skupinah, odvisno od pripravljenosti (popolni začetnik, naprednejši, vrhunski) in cilja (10 ali 21 km), kar bo zagotavljalo optimalno delo in individualen pristop,
  • analiza teka in sestava individualnega treninga za vsakega posameznika,
  • priporočila o optimalni prehrani športnika rekreativca,
  • opravljanje testov - kazalci vašega napredka pri teku, v tehniki in ekonomičnosti teka s predikcijo časa na Ljubljanskem maratonu,
  • treniranje v sproščenem vzdušju.

Vsi, ki boste tekli z nami, imate brezplačen vstop na 2. Tekaško konferenco, ki bo 3. oktobra v Ljubljani. Podroben program konference bomo predstavili konec avgusta, ponovno pa smo povabili vrhunske strokovnjake z različnih področij. Predavanja s 1. konference si lahko ogledate na tej povezavi.

Lokacije in termini

Ob zadostnem številu prijav bomo treninge izvajali v treh mestih: v Ljubljani, Celju in Mariboru. Povsod smo izbrali atraktivne lokacije, ki omogočajo optimalni trening v več manjših skupinah.

Treningi bodo na vseh treh lokacijah potekali dvakrat na teden, in sicer ob torkih in četrtkih z začetkom ob 18. uri.

O vseh podrobnostih vas bomo pravočasno obvestili po e-pošti, ki ste jo navedli v spodnji prijavnici.

studio mrak

Sodelovanje trenutno ni možno.

Objavljeno: 28.08.2013 v rubriki: MOTIVACIJA. Več iz rubrike:

Skupaj smo letos pretekli 2798,85 km Pridružite se nam

Aktivni.si strokovnjaki: Dalibor Todorovič, Mito Šinkovec, Marko Mrak, Rober Hönn in Martina Mihić.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri