Tečemo skupaj: Si želite enkrat v življenju preteči mali maraton?

Pridružite se akciji TEČEMO SKUPAJ in s pomočjo naših vrhunskih osebnih in kondicijskih trenerjev varno premagajte ekstremne napore, ki spremljajo priprave na mali maraton! Naslednjih 10 tednov, vse do 28. oktobra, se bomo skupaj pripravljali na 17. Ljubljanski maraton.

Pridružite se nam lahko vsi tisti, ki vam je cilj preteči 10 ali 21 kilometrov, ter vsi ostali, ki vam je tek v veselje in bi radi izboljšali svojo tekaško tehniko.

1. Prijavite se na dnevni tekaški program po e-pošti

Za vse, ki nimate osebnega trenerja, je naš strokovni sodelavec in odličen osebni trener Mito Šinkovec za vsak dan posebej sestavil napotke in smernice, ki vas bodo, če jih boste upoštevali, vodile k vašemu cilju - brez neprijetnih posledic preteči 10 ali 21 kilometrov.

Tekaški program vam bomo brezplačno poslali vsak teden v vaš poštni nabiralnik. Pričakujete lahko: načrt vadbe po dnevih, strokovno podporo v obliki člankov in videa, prehranske smernice za tekače, motivacijske nasvete in nasvete o opremi ter odgovore na najpogostejša vprašanja tekačev.

2. Pridružite se naši tekaški skupini pod vodstvom Marka Mraka

V okviru akcije Tečemo skupaj: Kako preteči mali maraton bodo hkrati potekale praktične priprave v tekaški skupini, ki se bo pripravljala na Ljubljanski maraton pod strokovnim vodstvom odlične ekipe osebnega in kondicijskega trenerja Marka Mraka. V tekaški skupini boste lahko 2-krat na teden trenirali od 28. avgusta naprej.

3. Pišite svoj tekaški dnevnik

Na spletni strani Tečemo skupaj pišite svoj tekaški dnevnik in izmenjujete svoje izkušnje s prijatelji. Beležite razdalje, opisujte poti po katerih tečete, razpravljajte o opremi, objavite fotografije, vprašajte za nasvete ...

Tekaški dnevnik je namenjem vsem rekreativnim športnikom, prijava pa je hitra, enostavna in brezplačna.

Objavljeno: 09.08.2012 v rubriki: MOTIVACIJA. Več iz rubrike:

Skupaj smo letos pretekli 2822,45 km Pridružite se nam

Aktivni.si strokovnjaki: Dalibor Todorovič, Mito Šinkovec, Marko Mrak, Rober Hönn in Martina Mihić.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri