Brezplačne štartnine za DM tek za ženske

Aktivni.si smo v sodelovanju z DM podarili petim uporabnicam naše spletne strani brezplačne štartnine za 5. DM tek za ženske, ki bo potekal 5. junija v ljubljanskem Parku Tivoli. Podarili pa bomo še dodatnih pet brezplačnih štartnin.

Seznam nagrajenk:

  1. Andreja Peterec, Raka
  2. Betka Tratnik, Žiri
  3. Marija Drev, Šoštanj
  4. Sara Štemberger, Ilirska Bistrica
  5. Tamara Šuligoj, Nova Gorica

Podarjamo še 5 dodatnih brezplačnih štartnin

Če se želite potegovati za brezplačno štartnino, pošljite svoje podatke (ime in priimek, naslov, datum rojstva, e-mail, razdaljo, ki jo boste tekli na dm teku za ženske (5 in 10 km) in predviden čas teka (do 20 min, do 25 min, do 30 min, do 35 min, do 40 min, nad 40 min) na aktivna@adriamedia.si. Štartnino bomo podarili petim najhitrejšim.

Novosti letošnjega dm teka

Razdelitev v skupine

Tekačice boste na startu razdeljene glede na predviden čas teka in razdaljo teka.

Organiziran prevoz

Dostop do prizorišča bo možen tudi z vlakom, katerega vstopni postaji bosta v Mariboru in Celju. Del vrednosti karte krije organizator.

Dodatne nagrade za udeležbo na pripravah

Sodelujte na vsaj 4-ih pripravah za 5. dm tek za ženske in pridobite 15 % popust na vaš nakup v vaši prodajalni dm. Evidenčni kartonček najdete na prijavnicah v vaši najbližji prodajalni dm ali ga natisnite na spletni strani www.tekzazenske.si.

Prijavite se na brezplačni program priprav

Na spletnem portalu za aktivno življenje www.aktivni.si smo v sodelovanju z dm letos za vas pripravili novost, ki vam lahko olajšala priprave: to je brezplačni program priprav na 5. dm tek za ženske na 5 km in 10 km.

Kako do programov?

Pripravam na tek se lahko pridružite na naši posebni spletni strani http://tecemo.aktivna.si/. Z registracijo na e-zin boste vsak teden na svoj naslov prejeli tedenski paket navodil in nasvetov, kako trenirati. Skupaj nam bo zagotovo uspelo!

Objavljeno: 13.05.2010 v rubriki: NASVETI. Več iz rubrike:

Skupaj smo letos pretekli 2822,45 km Pridružite se nam

Aktivni.si strokovnjaki: Dalibor Todorovič, Mito Šinkovec, Marko Mrak, Rober Hönn in Martina Mihić.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri