Nočni tek Ljubljanica

V središču prestolnice se bo 9. in 10. septembra odvijal 2. ŠPORTNI VIKEND LJUBLJANICA, ki združuje cel skupek športnih aktivnosti.

V petek, 9. septembra, bo že dopoldan potekal "Tek podnebne solidarnosti" za osnovnošolce in srednješolce. Pridružila se jim bo tudi aktualna miss Slovenije. (http://www.karitas.si/index.php?nid=247)

Sledilo bo pestro in atraktivno športno dogajanje:

Dvoboj TEKAČ vs KOLESAR na 100m, kjer po dosedanji statistiki kolesar vedno, ampak šele na ciljni črti, prehiti tekača. Pomerili se bodo najboljši slovenski sprinterji kolesarji in tekači.

GRAND PRIX DUATLON za najboljše povabljene slovenske triatlonce in duatlonce. Pomerili se bodo na trikratnem super sprint duatlonu s startom in ciljem na Prešernovem trgu. Atraktivne in kratke trase, zanimive za gledalce, polne adrenalina in hitrosti.

TRIATLON LJUBLJANICA je spektakel, ki ga ne smete zamuditi. Povabljenih je 16 tujih triatloncev in 2 najboljša Slovenca, ki prav tako tekmujejo v sistemu točkovanja v treh zaporednih tekmovanjih SUPER SPRINT TRIATLONA.

TEK POVODNEGA MOŽA na 200, 400, 800 in 1500m, ki se pričnejo ob 18.00 uri. Povodni mož bo pripravil lepe nagrade.

Prijave so možne na: www.triatlonljubljanica.si

Ob 21. uri pa vrhunec dvodnevne prireditve – 2. NOČNI TEK LJUBLJANICA, ki ga bo tradicionalno, s pokom pištole, otvoril častni pokrovitelj dogodkov župan Zoran Janković.

2. Nočni tek Ljubljanica je letos speljan v krogih v samem centru prestolnice. Start in cilj sta na Prešernovem trgu. Dolžina celotne trase, ki jo sestavljajo 4 krogi, je 11km. Možno je teči tudi 2 kroga (5.5.km).

Udeleženci lahko tečejo tudi v štafetah, ki so namenjene predvsem podjetjem in organizacijam in kjer vsak posameznik odteče 1 krog.

Tisti, ki še niste prijavljeni, se lahko prijavite na spletnem naslovu www.ljubljanica.net.

Vsi pa lahko sodelujete tudi v nagradnih igrah, ki potekajo na Facebook strani - 2. Nočni tek Ljubljanica, in si v natečaju »Teci in se fotografiraj« prislužite zanimive nagrade.

Sodelujoči ne pozabite na glavno nagrado - sanjske počitnice na Maldivih.

Več informacij na www.ljubljanica.net

Objavljeno: 28.08.2011 v rubriki: NASVETI. Več iz rubrike:

Skupaj smo letos pretekli 2454,95 km Pridružite se nam

Aktivni.si strokovnjaki: Dalibor Todorovič, Mito Šinkovec, Marko Mrak, Rober Hönn in Martina Mihić.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri