Tecimo skupaj na 7. teku Europe Donne!

Europa Donna letos že sedmo leto zapored pripravlja športne aktivnosti pod imenom Tek ali hoja za upanje. Svojo podporo dejavnostim Europe Donne boste lahko izkazali 25. septembra 2010 v Ljubljani, in sicer v teku ali hoji na 2, 4 ali 8 km.

Športno druženje bo že tradicionalni uvodni dogodek rožnatega oktobra, svetovnega meseca boja proti raku dojk.

Tecimo skupaj na 7. teku in hoji za upanje »zaveži za življenje« v Parku Tivoli!

Na spletnem portalu za aktivno življenje www.aktivni.si smo v sodelovanju z Europa Donna letos za vas pripravili novost, ki vam bo olajšala priprave na tek – brezplačni elektronski vodnik, ki vam bo pomagal pri pripravah na 7. tek Europa Donna, Tek za upanje.

Pripravam na tek in koristnim informacijam za vse udeleženke se lahko pridružite na naši posebni spletni strani http://tecemo.aktivna.si/. Z registracijo na e-zin boste vsak ponedeljek, od 30. avgusta do 20. septembra, na svoj spletni naslov prejeli tedenski paket nasvetov o tem, kako trenirati in izboljšati svoje počutje.

Komu bomo pomagali letos?

Z udeležbo na teku in s plačilom 10 evrov startnine bomo letos prispevali za medicinsko opremo, ki bo izboljšala bivalne razmere in zagotovila uspešnejše zdravljenje onkoloških bolnikov v Celju, Mariboru, Novi Gorici in Ljubljani.

Startnini bomo dodali še izkupiček od prodanega blaga na teku, ter druge donacije, ki se bodo nabrale do konca meseca novembra. Z dosedanjimi akcijami je ED od 2005 do letos zbrala še 563.065 evrov za nakup medicinske opreme.

Za tek se prijavite se na dan dogodka na stojnicah Europe Donne.

Pridružite se nam. Skupaj nam bo zagotovo uspelo!

Objavljeno: 11.08.2010 v rubriki: NASVETI. Več iz rubrike:

Skupaj smo letos pretekli 2454,95 km Pridružite se nam

Aktivni.si strokovnjaki: Dalibor Todorovič, Mito Šinkovec, Marko Mrak, Rober Hönn in Martina Mihić.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri