Nahrbtnik za tekače, ki se 'prilepi' na telo

Salomon predstavlja ADVANCED SKIN S-LAB 5 tekaški nahrbtnik, ki se 'prilepi' na hrbet.

ADVANCED SKIN S-LAB 5 je nahrbtnik, ki izhaja iz Salomonove specializirane tekmovalne linije S-LAB. Je prvi tekaški nahrbtnik, ki se dobesedno »prilepi« na telo in zagotavlja nepredstavljivo udobje med tekom.

Gre za vsestransko uporaben nahrbtnik, ki omogoča lažje premagovanje dolgih razdalj, hkrati pa je idealen za vse, ki se pogosto podate na različne športne aktivnosti v naravi.

Razvoj

ADVANCED SKIN S-LAB 5 ni samo nahrbtnik, ampak popoln sistem, ki omogoča nošenje vode v mehu, z dodatnimi integriranimi žepi na sprednjem delu naramnic, kamor lahko vstavimo dodatno bidone, v spodnjem delu pa z dvema zunanjima žepoma z zadrgo, ki poskrbita za shranjevanje najnujnejših športnih dodatkov za brezskrben tek ali avanturo v naravi.

Nahrbtnik je imel kar nekaj prototipov, ki so na koncu pripeljali do popolnega končnega izdelka. Nastal je na podlagi sodelovanja z najboljšim trail tekačem Kilianom Jornetom, ki je postavil nove standarde prileganja in udobja.

Tako pri Salomonu kot prvi ponujajo tekaški nahrbtnik, ki se deli po velikosti (XS/S in M/L) – vse to z namenom doseči popolno prileganje za vsakega posameznika in tako večje udobje med tekom.

Kljub vsem specifičnim karakteristikam pa  pri nahrbtniku najbolj navdušuje nizka teža in mehkoba materialov.

Tehnične lastnosti:
  • Naramnice z razliko od klasičnih nahrbtnikov, niso nastavljive po dolžini, narejene so iz mehkega, raztegljivega  in zelo zračnega materiala, zato ne omejujejo gibanja in zagotavljajo dobro zračnost. 
  • Vsi šivi in trdi materiali na nahrbtniku so minimizirani, zato je prileganje popolno, draženje kože pa odpravljeno.
  • Cevka meha je speljana po spodnjem delu naramnic proti ustom, tako je dolžina bistveno krajša kar pomeni manjšo porabo energije.
  • Sistem ADVANCED SKIN S-LAB 5 izpopolnjujejo dodatki, ki preprečuje nenehno poskakovanje in naredijo nahrbtnik še bolj uporaben.
  • Nahrbtnik je v svojem bistvu minimalističen, vendar pri uporabi daje občutek, da nosimo le še eno majico. Ob tem velja omeniti, da se ga nosi nekoliko višje na hrbtu, kar bistveno zmanjša trenje.

Seveda pa pri Salomonu poleg omenjenega, ponujajo še celoten sortiman multi - športnih nahrbtnikov za različne aktivnosti v naravi.

Nahrbtnik

O nahrbtniku na povezavi Advanced Skin S-Lab 5.

Več: Facebook - Salomon running in salomon.com

Promocijska objava

Objavljeno: 31.08.2012 v rubriki: OPREMA. Več iz rubrike:

Skupaj smo letos pretekli 2454,95 km Pridružite se nam

Aktivni.si strokovnjaki: Dalibor Todorovič, Mito Šinkovec, Marko Mrak, Rober Hönn in Martina Mihić.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri