Nike LunarGlide+3 – inovacija v znamenju tradicije

Nike razkriva LunarGlide+3, svoj najnovejši tekaški copat, ki pooseblja sodoben dizajn in vrhunsko oblazinjenje, lahkotnost ter podporo, ki izvira iz 40-letne dediščine tekaških copat znamke Nike.

Podjetje Nike že 40 let zvesto služi tekačem in jih podpira s pomočjo svojih revolucionarnih tehnologij. S svojimi inovacijami nenehno podira meje v zagotavljanju lahkotnosti, stabilnosti in oblazinjenosti, kar še posebej velja za copate LunarGlide.

Letošnjo jesen bo Nike izrekel dobrodošlico že tretji različici tekaških čevljev v tej seriji.

Zaradi pretekle prodajne uspešnosti in priljubljenosti celotne linije LunarGlide, se od najnovejših copat veliko pričakuje.

Spoznajte Nike LunarGlide+3, ki kljub elegantni silhueti ponuja vrhunsko udobje z vsakim korakom.

Eden izmed ključnih razlogov za izjemno stabilnost čevlja LunarGlide+3 je tako imenovana dinamična podpora. Ta je zaradi uporabe dveh vrst penastega materiala, tršega in mehkejšega, še posebej primerna za tekače pronatorje.

Nosilni del podplata ima navzven upogibajoče se horizontalne linije, ki se med tekom stiskajo in širijo kot meh ter tako omogočajo izvrstno oblazinjenje. Prednost copat LunarGlide+3 je tudi podpora, ki jo nudijo tekaču.

Nike je iz podplata čevlja odstranil del nosilne pene in tako deloma razkril material Lunarlon. V središču podplata se tako nahaja mehkejša pena, katero obdaja trši material, ki podpira stopalo ob dotiku s tlemi.

Dinamično ogrodje copata se prilagaja korakom in tekačem zagotavlja primerno podporo, ki se spreminja glede na stopnjo teka.

Nike LunarGlide+3 je odličen tekaški čevelj tudi zaradi brezšivnega luknjastega materiala, ki prekriva zgornji del copata. Mrežast material je zaslužen za zmanjšanje draženja stopala in neprekosljivo notranje udobje, ki je rezultat Nike-jevega nenehnega izboljševanja lastnosti svojih izdelkov.

Copati iz serije LunarGlide so v tekaški kategoriji najuspešnejši prav zaradi svoje stabilnosti in lahkotnosti, noga pa lahko v njih resnično zadiha.

LunarGlide+3 predstavlja tudi najsodobnejše oblazinjenje in izvrstno podporo ter prileganje, in sicer brez nepotrebnih dodatkov, ki otežujejo čevelj.

Zahvaljujoč tradiciji serije LunarGlide in tehnološki ter oblikovni usposobljenosti zaposlenih pri podjetju Nike, lahko sedaj brezskrbno uživate v teku in izkoristite vsako prednost, ki jo nudi LunarGlide+3.

Promocijska objava

Objavljeno: 01.09.2011 v rubriki: OPREMA. Več iz rubrike:

Skupaj smo letos pretekli 2454,95 km Pridružite se nam

Aktivni.si strokovnjaki: Dalibor Todorovič, Mito Šinkovec, Marko Mrak, Rober Hönn in Martina Mihić.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri