Prava obutev za več svobode

Doživite novo izkušnjo v naravi ter naredite nekaj zase v vseh letnih časih in v vseh vremenskih razmerah z novim SALOMON XR MISSION CS.

Raziskovanje naravnega okolja in raznovrstnih terenov je več kot le gola rekreacija. Daje nam poseben užitek, kjer lahko preizkušamo svojo vztrajnost in meje lastne zmogljivosti.

XR MISSION CS je prava obutev za več svobode

Popeljala vas bo od vhodnih vrat do gozda in nazaj.

XR MISSION CS je namenjen tekačem in tekačicam, ki tečejo po asfaltu in makadamu, a se včasih podajo tudi na tek po zahtevnejših ali neravnih terenih. Namenjen je tistim, ki ste do sedaj za trail running uporabljali klasične tekaške copate, torej vam je bližje nižja teža, boljše blaženje in hitrost, a bi vseeno dodali malo več zaščite in stabilnosti.

Tako kot že uveljavljen model XR CROSSMAX je tudi XR MISSION tekaški čevelj, ki pa ima nekoliko nižje težišče, več blaženja in nižjo težo – torej je še hitrejši in odzivnejši. 

Opremljen je s sistemom Sensiflex™, ki zagotavlja optimalno razmerje med oprijemom stopala, kontrolo gibanja in udobja. Sistem sestavlja TPU prevleka v prednjem delu čevlja in uravnava gibanje stopala v najbolj kritičnem predelu.

Dober oprijem celotnega stopala pa je zagotovljen še s pomočjo že znanega sistema Sensifit™, kjer cik-cak konstrukcija na zunanjem delu čevlja poskrbi za večjo varnost pri teku na različnih podlagah.

XR MISSION CS - popolnoma prilagojen različnim potrebam

Salomonovi oblikovalci pravijo, da je bil razvoj XR MISSION naravnan na dva projekta – na moškega in žensko. Navzven sta si tekaška copata zelo podobna, vendar pa jim je uspelo prilagoditi lastnosti prileganja in zmogljivosti tekaškega copata glede na spol.

Zato so naredili tekaški copat, namenjen posebno za nežnejši spol, ki se v vseh pogledih prilagaja ženskemu načinu teka.

Ženski model je tako povsem prilagojen drugačnemu načinu teka, nižji teži in drugačni obliki stopala. S pomočjo testiran v S-LAB oddelku jim je uspelo razviti idealen ženski trening copat, ki omogoča 20% več prilagajanja stopalu s pomočjo globljih kanalov v blaženju (Flex grooves™), kar omogoča še boljše rezultate in več udobja pri teku.

Letos kot popolnoma novost XR MISSION CS tudi z dodano Climashield membrano, ki tekačem nudi zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Nov koncept membrane nudi tekačem ravno pravo razmerje med vodo-odbojnostjo, izolacijo, in predvsem udobjem.

Poiščite novo kolekcijo Salomon XR Mission CS, ekskluzivno v trgovinah INTERSPORT.

XR Mission Cs

Več informacij na FB Salomon in salomon.com.

Objavljeno: 25.09.2012 v rubriki: OPREMA. Več iz rubrike:

Skupaj smo letos pretekli 2822,45 km Pridružite se nam

Aktivni.si strokovnjaki: Dalibor Todorovič, Mito Šinkovec, Marko Mrak, Rober Hönn in Martina Mihić.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri