Video: Z Garminom je zmago mogoče izmeriti

Garmin navdušuje s privlačno linijo športnih ur, ki ponujajo vse potrebne funkcije za analizo treninga, in še več. Spletni portal Garmin Connect omogoča pošiljanje podatkov preko e-pošte ali Facebook spletne strani.

Rekreativni šport ni le domena enega spola, z njim se ukvarjajo tako ženske kakor tudi moški. Individualnost se kaže tudi v izvajanju, saj se nekateri z njim raje ukvarjajo na prostem, drugi pa v zaprtih prostorih, fitnesih, telovadnicah. Sodeč po množičnih udeležbah na športnih dogodkih, se vse več ljudi ukvarja z rekreacijo.


Sledite svojemu napredku z Garminom

S športno uro Garmin lahko vsakdo individualno sledi napredku svojega treninga. Ne glede na to, kje boste uro uporabljali, v telovadnici ali na prostem, boste z njo lahko beležili podatke vaše vadbe: srčni utrip, čas vadbe, hitrost, razdalja in še več.

Večina modelov športnih ur ima priložen brezžični senzor srčnega utripa, določeni modeli, ki nimajo GPS, pa imajo priložen še dodatni senzor korakov.


Samostojna opcija je senzor kadence za namestitev na športna kolesa, kar razširi možnost uporabe še na druge športne panoge. Z vsemi dodatki, pa tudi z računalnikom, se ura poveže brezžično, s pomočjo ANT+™ tehnologije. USB ključ s sprejemnikom je že v kompletu pri vseh urah serije Foreunner 60/405/310. Če je  trening naprava v fitnesu opremljena z ANT+™ oddajnikom, se lahko poveže tudi z njo.


Garmin - vaš virtualni partner

V čem je še posebnost Garmin športnih ur? Vsakdo nima vedno partnerja ali trenerja, da si zagotovi uspešnost in voljo pri športnih aktivnostih. Garmin zato ponuja funkcijo virtualnega partnerja za vadbo, kar olajša primerjavo z do tedaj opravljenimi vadbami. To so lahko prosto nastavljive vrednosti (hitrost, tempo) ali pa že zaključene športne aktivnosti. Tako merite svojo uspešnost iz obstoječih podatkov, ki so shranjeni v uri.


Tudi pri zimskih športih

GPS športne ure Garmin se uporabljajo tudi pri zimskih športih, kot je smučanje, turno smučanje, sankanje, tek na smučeh idr. Po končani vadbi lahko enostavno, brez povezovalnih kablov, prenesete podatke na računalnik.

Posnetek treninga ter vse podatke si lahko ogledate v programu Training Center ali na spletnem portalu Garmin Connect (v slovenskem jeziku). Tako lahko primerjate rezultate svojih dosedanjih vadb in jih izmenjujete z drugimi uporabniki Garmin naprav preko e-pošte ali Facebook spletne strani.

Poiščite Garmin športno uro, ki ustreza vašim željam in potrebam, na spletni strani www.garmin.si.

 

Podrobnejšo predstavitev Garminovih športnih ur si oglejte v videu!

 

Objavljeno: 09.10.2009 v rubriki: OPREMA. Več iz rubrike:

Skupaj smo letos pretekli 2454,95 km Pridružite se nam

Aktivni.si strokovnjaki: Dalibor Todorovič, Mito Šinkovec, Marko Mrak, Rober Hönn in Martina Mihić.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri