Tekaška konferenca: Misterij maratona

O ljubezni in volji do dolgih tekov, o dobrih in slabih izkušnjah pred in med nastopi, o maratonskih pasteh, radostih in skrivnostih bodo na letošnji tekaški konferenci spletnega mesta aktivni.si spregovorili znani slovenski maratonci: Primož Kobe, Žana Jereb, Jure Košir, Žiga X Gombač, Samo Rugelj in Boštjan Videmšek.

Tekaška konferenca bo potekala 21. septembra v Arboretumu Volčji Potok v okviru prireditve BMWFEST in je za vse obiskovalce BREZPLAČNA. Začetek konference bo ob 15. uri. Vsak udeleženec bo prejel vrečko presenečenja za tekače, spoznali pa boste lahko tudi novosti s področja teka.

Zaradi omejenega števila prostih mest se na konferenco prijavite na aktivni.si@adriamedia.si.

Gostje konference

  • Primož Kobe, slovenski olimpijski maratonec, , ki je leta 2010 s časom 2:17:56 postal 6. najhitrejši maratonec v slovenski zgodovini.
  • Žana Jereb, slovenska olimpijska maratonka, ki je leta 2013 postala slovenska državna prvakinja v maratonu s časom 2:42:09.
  • Jure Košir, nekdanji slovenski smučarski reprezentant se je odločil, da bo letos, za svoj 42. rojstni dan, prvič pretekel maraton, in to Berlinski!
  • Samo Rugelj, publicist, urednik, založnik, podjetnik, rekreativni tekač in novo pečeni ultramaratonec, ki je še z dvema sotekačema letos uspešno pretekel Zion Ultras,
  • Žiga X Gombač, mladinski pisatelj in medijski 'multipraktik', zagrizen ljubitelj maratonov in ultramaratonov, član pisateljsko-tekaške trojke in
  • Boštjan Videmšek, protivojni poročevalec in avtor dveh knjig o razmerah v svetu ter eden od trojice, ki je letos pretekla ultramaraton v Utahu.

Predstavitev knjige Ultrablues

Na konferenci boste izvedeli tudi vse o podvigu Boštjana Videmška, Sama Ruglja in Žige X Gombača, treh tekačev in piscev, ki so letos uspešno premagali eno najtežjih maratonskih preizkušenj v ameriški puščavi države Utah in o tem napisali knjigo Ultrablues.

Na dogodku jo boste lahko kupili z 20-odstotnim popustom.

Več na povezavi TUKAJ.

Objavljeno: 08.09.2014 v rubriki: MOTIVACIJA. Več iz rubrike:

Skupaj smo letos pretekli 2454,95 km Pridružite se nam

Aktivni.si strokovnjaki: Dalibor Todorovič, Mito Šinkovec, Marko Mrak, Rober Hönn in Martina Mihić.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri