adidasovi tekaških copati za novo sezono

adidas je predstavil nove modele tekaških copat iz družine Supernova za moške in ženske.

Supernova Glide 2 za ženske

Odlično oblazinjen čevelj z izrednim občutkom in možnostjo dinamičnega odriva, ki je bil razvit izključno s predstavo ženske noge pred očmi. Nova 3D dvodelna torzija, ki je sestavljena iz dveh vzporednih paličic z vmesno fleksibilno vdolbino, ustvarja mehkejši občutek in gladkejši prehod brez ogrozitve stabilnosti.

Supernova Glide 2 moški

Izredno oblazinjen čevelj s še boljšimi karakteristikami prehoda in stabilnosti. Dodatna razširitev okrog medialne pete omogoča stabilnejše gibanje, na novo razviti 3D Torsion element pa pomaga pri prehodu sil od pete do sprednjega dela noge.

Z dodatkom adiprene+ blazinjenja v sprednjem delu, ki omogača dinamičen odriv ter gornje mreže za lahkotnejši občutek je Supernova Glide 2 M idealen čevelj ne glede na zahtevnost vadbe ali tekme.

Supernova Glide 2 je združljiva z miCoach in je trenutno na voljo v adidas Performance trgovinah in izbranih trgovcih po svetu.

Kaj je osebni tekaški trener miCoach

MiCoach je interaktivni sistem za trening, ki je bil razvit s ciljem motivirati, navdihniti in omogočiti tekačem, da bi postali še boljši in lažje dosegli svoje cilje, kakršnikoli so že. MiCoach linija ponuja dva različna izdelka:

  • miCoach Pacer – majhna, peresno lahka napravica vam v realnem času preko slušalk ali v kombinaciji z vašim MP3 predvajalnikom ponuja trening napotke med samo vadbo. Med tekom vas miCoach Pacer ustno trenira (npr. pohitrite do zelene cone, upočasnite do modre cone, ipd.) in tako omogoča, da ves čas ostajate pri želenem srčnem utripu in tečete na pravi osebni stopnji.
  • miCoach Zone – lahko berljiv LED ekran na zapestni napravi ponuja natančne, realno časovne podatke za trening, kar vam s pomočjo merilnika srčnega utripa omogoča lažjo vadbo ob pravi težavnosti.

Ustvarite si svoj načrt treninga

Na spletni strani micoach.com si lahko ustvarite osebne načrte treninga, si zastavite cilje in spremljate ter upravljate s svojim napredkom. miCoach platforma vključuje šest pripravljenih načrtov za trening, od tistih za tekače, ki želijo teči hitreje in izboljšati osebni čas, do tistih za tekače, ki želijo izgubiti težo. Ob tem pa lahko ustvarite tudi osebne načrte za trening.

Na micoach.com boste prejeli trening program, ki je prilagojen vašemu srčnemu utripu in vam bo pomagal doseči vaše cilje bolj učinkovito kot običajni programi. miCoach posluša vaše srce in tako določi osebne omejitve, ki jih predstavljajo.

oglasno sporočilo

Objavljeno: 10.06.2010 v rubriki: NASVETI. Več iz rubrike:

Skupaj smo letos pretekli 2454,95 km Pridružite se nam

Aktivni.si strokovnjaki: Dalibor Todorovič, Mito Šinkovec, Marko Mrak, Rober Hönn in Martina Mihić.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri