Edinstven tek po posestvu Brdo

Sobota, 14. september 2013 je datum, ki ga vsi ljubitelji teka že dobro poznajo. 2. Triglav tek bo ekskluzivno za tekače Triglav teka potekal po idiličnem posestvu Brda pri Kranju. Trasa je speljana znotraj lovišča posestva Brdo, po neokrnjeni naravi in ob čudovitih jezerih.

Letošnja novost 21 km, 10 km, družinski tek na 3,3 km ali otroški tek »Kuža pazi« na 280 m – izbira je vaša.

Tek za dober namen!

Na in ob progi pred kuliso Kamniško-Savinjskih Alp boste tekači tako sredi septembra združili pozitivno energijo in tekli za dober namen.

Zavarovalnica Triglav bo namreč na prireditvi predala sredstva Kliniki za nevrokirurgijo, za nakup operacijskega mikroskopa za otroke.

Dobrodelnost pa ne mine brez tistih znanih športnikov ambasadorjev, ki se zavedajo, kako potrebna je pomoč otrokom, zato se nam bodo 14. septembra pridružili deskar na snegu Žan Košir, gorski tekač in ultramaratonec David Kadunc, hokejist Dejan Kontrec, biatlonca Jakov Fak in Teja Gregorin, košarkarska legenda Ivo Daneu ter nekateri mladi, ki jih je Zavarovalnica Triglav v okviru projekta »Mladi so varnost naše prihodnosti« finančno podprla za uresničitev njihovih ciljev.

Prijavite se na tek!

Prijave na tek se sprejemajo do 6. 9. 2013 na spletni strani www.triglavtek.si. Prijave po tem datumu so mogoče le v omejenem številu na dan prireditve, do 9.30 ure.

Vsi udeleženci Triglav teka prejmejo praktične nagrade (tekaška majica in hidracijski pas) in medalje. Zavarovalnica Triglav, bo zmagovalcema v ženski in moški kategoriji na 10 km in 21 km podarila desetletno rizično življenjsko zavarovanje.

Promocijska objava

Objavljeno: 05.09.2013 v rubriki: NASVETI. Več iz rubrike:

Skupaj smo letos pretekli 2798,85 km Pridružite se nam

Aktivni.si strokovnjaki: Dalibor Todorovič, Mito Šinkovec, Marko Mrak, Rober Hönn in Martina Mihić.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri