O akciji

Akcija Tečemo skupaj je namenjena vsem, ki imajo radi šport, še posebej pa rekreativnim tekačem in tistim, ki bi to radi postali.


V sklopu akcije Tečemo skupaj lahko vodite svoj tekaški dnevnik ter izmenjujete svoje izkušnje s prijatelji.


Prav tako pa bodo v času priprav vsak teden za vas skrbeli tekaški strokovnjaki s področja vadbe, prehrane in psihologije, ki bodo pripravljali tekaške programe.


V sklopu novic si lahko preberete nasvete, kako se pravilno lotiti treninga, kako se pravilno prehranjevati, katero tekaško opremo izbrati, kako poskrbeti za motivacijo in razne druge nasvete.


 


Kako poteka akcija?


1. Ob prijavi na akcijo na Tečemo skupaj izberete tekaški program, po katerem boste izvajali vadbo.
Praviloma sta ob začetku akcije vedno na voljo vsaj dva programa: za začetnike in za naprednejše tekače. Običajno enkrat letno pričnemo s prenovljenim programom vadbe. Za točen datum pričetka novega programa spremljajte novice, sicer pa se lahko kateremu izmed starejših programov priključite kadarkoli (izbiro potrdite v vašem uporabniškem računu).


2. Program je pripravljen v tedenskih sklopih.
Tedenske sklope treningov pripravljajo naši vrhunski trenerji. Vsak sklop lahko prejmete v svoj e-poštni nabiralnik (če se naročite na naše e-novice), ali pa novosti spremljate na spletni strani. Program je sestavljen tako, da vam pomaga pri pravilni prehrani, vas motivira in preko raznovrstnih nalog vodi k čim boljšim rezultatom.


3. Svoje aktivnosti lahko zapisujete v tekaški dnevnik.
V svojem dnevniku lahko zapišete koliko ste pretekli, objavite kako fotografijo ali video, ali pa samo pregledate, kaj počnejo vaši prijatelji s katerimi se lahko povežete preko te spletne aplikacije in s katerimi boste lahko izmenjevali tekaške izkušnje.


4. Svoj tekaški napredek lahko nato preverite na različnih tekaških prireditvah.
V rubriki "dogodki" redno objavljamo tekaške prireditve, občasno pa se na strani Tečemo skupaj prav posebej posvetimo večjim dogodkom v naši okolici (kot je recimo Ljubljanski maraton).

 


Če imate dodatna vprašanja, jih lahko naslovite na naše uredništvo, sicer pa predlagamo da kar nadaljujete na prijavo oz. če ste tu prvič, na registracijo novega profila. Ne skrbite, registracija je hitra, enostavna in brezplačna.


Skupaj smo letos pretekli 2454,95 km Pridružite se nam

Aktivni.si strokovnjaki: Dalibor Todorovič, Mito Šinkovec, Marko Mrak, Rober Hönn in Martina Mihić.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri